Kuřecí prsa se slaninouKuřecí prsíčka potřená hořčicí a pečená v plátcích slaninyČas přípravy: 50 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 1726 / 1 porce Kalorie: 575 / 100 g Zobrazit podrobné nutriční hodnoty : |
|
Potřebujete potraviny: Slanina anglická: 12 ks (plátky) Kuřecí prsa: 4 ks Pažitka: 5 polévkových lžíc (nakrájená) Hořčice: 3 polévkové lžíce (kremžská) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Trouba Pekáč Párátka dřevěná |
Postup přípravy: Krok 1: Kuřecí maso lehce osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Krok 2: Tři plátky slaniny složíme tak, aby se vedle sebe lehce překrývaly. Zabalíme do ní porci kuřecích prsou a volné konce sepneme dřevěným párátkem. Opakujeme se všemi porcemi. Krok 3: Porce kuřecích prsíček zabalené ve slanině narovnáme na plech a pečeme asi 30 minut. Krok 4: Až je maso dobře propečené a slanina na povrchu křupavá, podáváme zdobené sekanou pažitkou a čerstvou zeleninovou oblohou. |