www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy

Rybí polévka s paprikou

Výživná a pikantní polévka s rybím masem vařeným ve vývaru a bílém víně, s kousky papriky


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 1099 / 1 porce
Kalorie: 186 / 100 g

Potřebujete potraviny:
Cibule : 2 ks (nakrájená)
Olej olivový: 4 polévkové lžíce
Vývar zeleninový: 1 l
Pepř: 10 ks (kuliček)
Bobkový list: 3 ks
Paprika : 500 g (všech barev, nakrájená na proužky)
Víno bílé suché: 500 ml
Filé rybí zmrazené: 600 g

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec

Postup přípravy:
Krok 1: V hrnci na rozehřátém oleji orestujeme cibuli. Přidáme vývar a koření a asi 10 minut povaříme.

Krok 2: Poté do polévky vložíme proužky papriky tří barev a mírně povaříme dalších 10 min.

Krok 3: Přilijeme víno. Vložíme rybí maso nakrájené na kostky a polévku povaříme na velmi mírném stupni ještě ca. 2 minuty, přikryjeme pokličkou, a necháme asi 10 min "dojít". Bobkový list před podáváním vyjmeme.



Všechny recepty online na www.CelySvet.cz :