Všechny recepty : Bezmasé pokrmy : Francouzská kuchyně : Velmi jednoduchý :

Zapečená rajčata s bylinkovým máslem

Lehká letní večeře - zapečená rajčátka posypaná koriandrem podávaná s bylinkovým máslem


Čas přípravy: 40 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 168 / 1 porce
Kalorie: 108 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Zapečená rajčata s bylinkovým máslem: Lehká letní večeře - zapečená rajčátka posypaná koriandrem podávaná s bylinkovým máslem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Zapečená rajčata s bylinkovým máslem

Potřebujete potraviny:
Rajčata cherry: 500 g
Máslo: 50 g (rozehřáté)
Koriandr: 3 polévkové lžíce (čerstvý, nasekaný)
Česnek: 1 ks (1 stroužek drcený)
Citrónová šťáva: 0.5 polévkové lžíce
Sůl

Potřebujete náčiní:
Trouba
Mísa žáruvzdorná zapékací velká

Postup přípravy:
Krok 1: Rajčata naskládáme do žáruvzdorné mísy a pečeme asi půl hodiny v troubě až změknou a opečou se lehce dohněda.

Krok 2: Do másla v misce zašleháme 2 lžíce nasekaného koriandru, citron, česnek a podle chuti sůl.

Krok 3: Rajčátka servírujeme teplá, posypaná čerstvým koriandrem a ozdobená hrudkami koriandrového másla.Vhodnou přílohou jsou plátky bílé veky.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Martin, zítra Benedikt